*sew fabulous*

Min syster fyllde 19 år den 22 augusti och i present fick hon denna sylåda av oss. Jag visste att hon skulle få en symaskin så jag tyckte att hon självklart måste få en snygg sylåda med tillbehör!

Jag fyllde den med extra symaskinsnålar, snygga knappnålar, sytråd, sax mm. Så nu väntar vi med spänning på vad hon ska skapa! :-)

♥HEIDI


*förlåt mamma*



Willis står och målar vid staffliet i Antons rum. Jag kikar in och frågar vem det är på bilden.
"Det är du mamma!" säger han.
"Fin, men har jag inget hår?" undrar jag, sen går jag iväg med tvätten jag höll på med.
Willis fortsätter måla och ropar sedan:
"Oj, förlåt mamma! Du får visst grönt hår!"
:-)

helgen som var...



Jag hoppas verkligen min scraplust kommer tillbaka snart, för jag har såå mycket foton att scrappa!
Men sommaren är väl så, man gör saker, fotar mycket för att kunna sitta inne och scrappa på hösten och vintern när vädret är sämre! :-)

I fredags åt vi kräftor här hemma! Mums! Det var väl ungefär två-tre år sedan jag åt det sist. Alldeles för länge sen! Gubben gillar ju inte att äta det, så det blir inte så ofta. Men nu tjatade jag till mig det.
Vi bjöd över syster med pojkvän och vi hade väldigt trevligt!
Jag som inte är van att dricka...jag menar äta kräftor ;-) var väldigt trött igår och tog flera tupplurar under dagen! Och när jag vaknade i morse var klockan 9.15....vilket är väldigt sent i det Hellströmska hushållet! Minns inte senast jag sov så länge, det var MÅNGA år sen!!!

Idag tänkte jag vara lite mer produktiv. Har endel att planera. Dels barnens kommande kalas och sen så är jag såå sugen på att fixa här hemma.....

♥HEIDI

första dagen



Vi var båda lite nervösa i morse när vi traskade mot skolan. När vi kom till skolgården såg vi genast flera av Melvins kompisar från förskolan, och då kändes det tryggare för honom!
Vi var där i en timme idag, men i morgon ska han vara själv där i tre timmar och så ska han äta mat i matsalen.
Min stora kille! Det är både spännande, kul och lite tråkigt. Man vill inte att han ska växa upp, inte för fort iallafall!
Kan man pausa lite?!

♥HEIDI

*sew cute*

En liten förvaring för synålarna pysslade jag ihop häromdan. Jag satt med två av barnen och vi pysslade alla med olika saker. Mysigt!







söndag

Idag har vi tagit det lugnt. Melvin mår mycket bättre och det kom inget mer efter den hemska natten. Så nu på em fick han faktiskt gå ut. Han har ju behållt allt sedan igår morse!

Jag har hunnit färga håret (inget dramatiskt, bara färgat utväxten av gamla färgen) och plocka i ordning lite saker för i morgon då jag börjar jobba och Melvin börjar förskoleklass.
Nyss kom jag in från att vi haft en liten picnick på baksidan. Det var skönt att ligga i gräset en stund!

Tänkte visa ett litet pyssel jag gjort, men först ska det fixas lite här hemma, middag, tvätt och sånt. Men jag återkommer ikväll....



jaha ja

Ute gassar solen och det är dryga 21 grader i skuggan enligt min termometer. Jag och Melvin sitter vid varsin dator och fördriver tiden. Resten av familjen är och badar.
Igår kväll vid 12 så kommer Melvin upp och kräks. Sen fortsatte det under hela natten. Stackars liten!
Det är inte riktigt så jag hade planerat helgen direkt! Börjar ju jobba på måndag och Melvin börjar i förskoleklass. En stor sak för honom att börja i skolan!
Nu mår han rätt ok, även om han är törstig och hungrig stackarn! Kändes inte helt rätt att sitta och äta frukost när han inte får äta...
Förhoppningsvis kryar han på sig så han kan gå till skolan på måndag! Jag håller tummarna!
Så idag blir det väl att ta det lugnt. Har tvättat en del av förklarliga skäl...och städar också.
 
Tänkte läsa ut min braiga bok oxå. Det är Mia Törnbloms självbiografi "Så dumt"...läs den!

♥HEIDI


en söt en..



Gul har aldrig varit en favoritfärg hos mig. Men jag föll ändå för den här klänningen när jag såg den. VIsst är den söt!!? Hittade den i coolaste shopen - www.fredflare.com Jag kikar in där ibland och man blir så inspirerad av alla roliga saker där! :-)

Trevlig helg alles!

♥HEIDI

värk

Har egentligen gått och lagt mig. I morgon väcker Thomas mig 05.30, så jag hinner duscha innan han åker och jobbar lite. Men så fick jag sån värk i mina ben. Har sk. restless legs och då är det omöjligt att sova!
Förut googlade jag på tips om hur man blir av med det och tydligen ska ett högre intag av järn vara bra. Så det provade jag med gott resultat faktiskt! Men samtidigt vet jag att det inte är bra att äta för mkt järn, så jag har gjort ett litet uppehåll på ett par dagar och nu är alltså besvären tillbaka....
Får nog ta och prata lite med min läkare när jag ska dit, be dem kolla om järnvärderna är för höga om jag käkar järntabletterna. Har ju ingen lust att ha värk i benen när jag ska sova! Sova som är såå skönt :-)

Intressant inlägg va!? ;-)  Men nu har värktabletterna börjat verka, så jag ska göra ett nytt försök med att få lite skönhetssömn!

♥HEIDI

En dag på stranden!

Idag packade jag "stora utflyktsväskan" och tog barnen till stranden. Det var bara några ensamma soldyrkare där när vi kom dit strax efter 9. Skönt, då kunde jag fota barnen i lugn och ro innan alla barn invaderade stranden!

När vi kom hem igen vid 13.30 så slängde vi oss huller om buller på soffan och vilade...det tar på krafterna att slappa i solen! :-)









Mina fina killar!

♥HEIDI


guess it´s been a while...

Har haft lite annat för mig än att hinna blogga....


...som att pyssla...



...skogsutflykter...




...scrappat med Melvin och Willis..


...bakat...




...och varit på Lådbilslandet.

Igår var vi som sagt på Lådbilslandet och jag fotade MASSOR. Har det mesta kvar att redigera, men det är inte bråttom.
Anton sa vi hejdå till så länge, för han ska vara hos faster Chattis och Hasse ett par dar.

Då ska vi passa på att göra lite andra utflykter, som han är lite för liten för. Idag blir det Naturhistoriska muséet!




RSS 2.0