Motion.

Sedan jag provade min nya bikini så har jag ju insett att ifall jag ska våga använda den i sommar så måste jag börja motionera igen...
Det var länge sedan jag motionerade regelbundet och jag tycker inte om att ha så dålig kondis och att grejjer inte sitter där de gjorde förut (läs: innan jag fött tre barn)
Och på den tiden jag tränade så tränade jag rätt mycket, så jag har lite svårt att inse att jag måste börja lugnt och att det tar tid.  Det tar tid att få upp flåset, det tar tid att gå ner i vikt, det tar tid att bygga upp nästan obefintliga muskler.
Vet ni vad jag avskyr!? När saker tar för lång tid!!!
Men nu har jag börjat i småskala....med att promenera! Både igår och idag har jag promenerat i drygt en timme åt gången. Ska börja göra lite situps och ryggövningar också, för jag har problem med ryggen och så har jag en mage som sett bättre dagar ;-)

Eftersom jag har svårt att hålla uppe motivationen innan jag kommit igång så är det en perfekt morot att skriva här i bloggen om det. För då är det "offentligt" och jag är så illa tvungen att vara duktig! (och ni som känner mig irl så vet ni att det är ett problem för mig -att jag ska vara så j-la duktig, MEN ibland kan det vara bra att ha såna krav på sig själv ;-) )

Så jag tänkte att varje vecka ska jag summera veckans motion! Eftersom jag börjat precis, så skriver jag om denna vecka när den helt enkelt är slut, dvs på söndag (eller måndag)

Sådär ja. Nu ska det alltså motioneras! Japp....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0