sjuka barn och kläder som skänkes bort!



Nu var det den här lilla killens tur att bli sjuk. Igår ringde de från dagis och sa att han fått feber. Denna bilden tog jag vid lunch, och som ni ser så mår han inte så fasligt dåligt nu ;-)
Har passat på att rensa i hans garderob idag.
Ska slänga en kasse med kläder som är för små, slitna eller har fläckar som inte går bort.
Sedan har jag en pappkasse med kläder som jag tänkte skänka bort mot avhämtning!

Så om någon är intresserad av pojkkläder i strl. 86-92 (mest 92:or tror jag) så är det bara att maila mig på heidigrundstrom(snabela)hotmail.com  Det är hela och rena kläder! Något par jeans, mjukisbyxor,tröjor, munkjackor mm.

*let it snow*

Oj, vilket snöväder det varit i två dagar! Släpade faktiskt fram kameran och tog denna bild genom fönstret för en liten stund sedan:



vitt, vitt, vitt. Låt oss hoppas att graderna håller sig runt 0 strecket så att snön får ligga kvar!
Själv ligger jag kvar i sängen/soffan...med denna jobbiga förkylning. Lyckligtvis har jag gift mig med världens bästa Thomas (även om det finns fler bra Thomas där ute ;-) ) som lät mig sova i morse medan han fixade i ordning barnen och lämnade dem på dagis! Dessutom gick han ut i snöstormen igår kväll, när jag (mycket ynklig) var sugen på glass till min onda hals! *PUSS PÅ MIN ÄLSKLING*

Igår skulle vi åka till Gröna Lund och träffa självaste Tomten, men när jag hostade upp mina lungor (nästan iaf) så insåg vi att det får bli till nästa helg! Men barnen blev inte ledsna, för Thomas tog med dem till badhuset där de röjde runt i bassängerna i flera timmar! :-) När de kom hem så fortsatte de två äldsta att leka ute i snön medans Anton hade somnat i vagnen på hemvägen. Thomas klädde av honom overallen när Anton stod upp sovandes *LOL* och sedan sov han läänge i sin säng!

Nu börjar det bli dags för mig att få någonting i magen. Förutom te, som jag redan lyckats hälla i mig fyra baljor av :-)

♥Heidi

min dag

....ja, den har mest bestått av vila, tv, te och pepparkakor. Bästa kuren mot förkylning är nog glöggen dock :-) Den sitter jag och sörplar just nu!



layouter

Här kommer två av de tre layouterna jag fotade idag. Den tredje ska jag nog skicka in till en utmaning, så den får ni vänta på.




*host, host*


Termometern visar -4,4 grader ute. Själv sitter jag inne och fryser. Trots fleecetröja, fleecefilt runt axlarna och en varm vetekudde i knät. Det är dags för ännu en förkylning. Snorig, kliar i halsen, fryser och har ingen energi...
Men trots det är jag på rätt gott humör. Lyckligtvis är det ljust ute och jag hör faktiskt lite fågelkvitter därute!
Ska kurera mig med massa te och kanske någon pepparkaka!
På söndag ska vi åka och träffa tomten, så då kan jag ju inte smitta ner honom....för hur ska han då orka fixa alla klappar ;-)

♥snorfia

Kikar in och säger hej!

Har inget foto att visa, men det ligger tre layouter som väntar på att fotas. Om solen behagar dyka upp i morgon så ska jag försöka komma ihåg att göra det! Pysslade också ihop en liten burk igår.

Ikväll har jag redan hunnit göra en layout och nu ska jag sätta mig och påbörja ett beställningsjobb! :-)
Känner mig nästan som en liten nissa i tomteverkstaden här *hi..hi*

♥Heidi


:-Till salu-:

Tänkte det var dags att visa lite av det jag pysslat med på sistone...

Först lite sånt som jag tänkt sälja:


En te-burk, ungefär 9cm hög och drygt 7 cm på bredden/längden


Ytterligare en burk, i kaffepakets-storlek :-)

Och så några julkort:


















Sedan blev jag inspirerad av de söta knapp-hjärtan som jag bloggat om tidigare. Gjorde dock mina lite mer "vintage", vilket jag själv tyckte blev ännu snyggare! Dessa ska jag nog hitta en bra plats att hänga upp här hemma inför julen.


Lite lussebullsbak fick det bli, till Pernilla, dock i cernitlera! Håller på måla dessa, så de är inte riktigt klara än. Ska på ett lager färg till och sen måste de ju ha russin också! De här är de enda lussebullar jag kommer baka, då jag inte står ut med saffranslukten! *ryser*


♥Heidi

B.l.o.s.s.a

Sitter här i pysselrummet och dricker glögg i en muminmugg. Gör julkort. Är "pratsugen" men inte en jävel är ute på msn *asg*. Så jag får väl fortsätta sörpla glögg och tänka juliga tankar :-)

.:tankar:.

Det är kallt. Regnar. MEN, det är fredag och idag är vi bara 3 hemma. Vi ska krypa ner under en filt och mysa ikväll! Sitter nu med en kopp te och datorn i köket och två av barnen leker med en kompis på rummet.
Funderar. Igår morse fick vi reda på något tråkigt som hänt ett par kompisar till oss. Det är så trist att det finns människor som inte har någon respekt för andra medmänniskor! Är så ledsen för deras skull! För deras och barnens skull. Mina varmaste tankar går till dem! ♥


Kuddar.

Jag brukar kika in på designsponge när jag vill ha lite inrednings/design inspiration. Har åsikten att man inte kan ha för mycket kuddar....det är ju bara mysigt, eller hur?!  Fast när jag kikar på denna tråd så kanske jag får tänka om lite... ;-)
http://www.designspongeonline.com/2008/11/ugliest-pillow-contest-vote-3.html

Bortglömda alster...

Här kommer några LO:s som jag glömt bort att visa. De ser sjukt sneda ut, men det beror på att jag fotat dem när de står på ett mini-staffli..




ovan: runt fotot har jag använt svart crackle paint, och det blev en härligt "jordig" effekt! :-)




Juligheter

Ursäkta den dåliga uppdateringen här. Har verkligen inte haft någon ork att blogga senaste tiden! (kan bero på att jag varit förkyld och inte riktigt återfått energin)
Har pysslat litegrann ändå...men inte fotat något än. Mest julkort och annat inför julen.
Hittat mycket härlig inspiration på nätet. Jag älskar julpyssel och sånt!
Här kommer lite juligheter! :-)








måla på väggen



Vi håller ju på och fixar i Melvins rum. Har fått hjälp att måla om. Det blev en härlig orange fondvägg och idag har jag härmat bilden ovan(som jag lånat) och målat ett flygplan (fast i svart). Ni får se bilder när rummet är klart, för nu är det mest dammigt och så...då Thomas håller på att lägga in nytt golv oxå.
Men fint blir det! :-)

lego


Här hemma byggs det mycket lego numera. Det är både duplo och "smålego". Alla tre grabbarna tycker det är kul! Melvin är väldigt noga med att spara sina saker och att ingen får förstöra. Här har han byggt olika "jobbar-maskiner" och ville gömma dem för brorsorna.
När jag kom ut i köket så hittade jag dem.



....ha..ha..Ja, det finns både bra och dåliga gömställen. Det här är inte direkt ett av de bästa gömställena!
Min lilla sötis! :-)

tomteverkstad


bilden har jag hittat på nätet

Har inte orkat blogga på ett par dagar, men det betyder inte att jag varit sysslolös! Nu är det tomteverkstad då jag börjat tillverka både små pysslade ting för försäljning och även julklappar till nära och kära! Igår kväll tog det verkligen fart och jag måste erkänna att jag redan börjar komma i julstämning :-)
Idag står inköp av glögg på listan!
För tidigt att tänka på julen kanske några tycker...Men jag tänker inte stå oförberedd när första advent kommer (som vanligt ;-) och stressa galet. Nä, i år ska jag ta det lugnt och börja redan nu. Så kanske riktig juleFRID infinner sig!?

Tomtemor

*brr*



Vad kallt det blivit nu de senaste dagarna! Mörkret och regnet (tack för att det inte regnat på två dar iaf!!!) har gjort mig lite nere känner jag...Har lust att gå i ide! Så trött så trött!
Men i morgon är det måndag och förhoppningsvis får jag vila lite och "tanka" energi! Oftast är det väl tvärtom, att man vilar på helgen...men med 3 busfrön hemma blir det full rulle på helgerna. Det är iaf dagis för dem i morgon och jag är ju hemma och sjukskriven.
Kanske skulle pyssla lite...?! För mig är det ju som terapi att göra det. Har inte haft orken till det på kvällstid, men i morgon på dagen ska jag nog få till nåt.

Nu väntar en stor kopp te och lite slö-surfning.
Godafton!

♥Heidi


RSS 2.0