tre nya..

Här kommer tre nya layouter. De två första är i storleken "lettersize" (ungefär som ett A4) och är till ett släktalbum jag påbörjat. Första LO:en är på min mamma och den andra är hon och hennes bror.

Sen gjorde jag en layout inspirerad från SWE-bloggen, där det var en utmaning att använda sina spillbitar. Eftersom min låda med spillbitar svämmar över, så var det en perfekt utmaning för mig. Så jag stansade ut 52 kvadrater från olika papper (ja, några papper stansade jag två bitar då det var dubbelsidiga papper), fast jag kan ju säga att högen ser inte ut att ha minskat iaf...ha..ha..

Nåja, här är layouterna:

 

 ♥HEIDI


Äntligen helg!

Den här veckan har varit såå lång! Trött och mycket att göra.
Ikväll ska jag sortera kläder, då jag för första gången ska hjälpa till när föräldraföreningen ska ha klädbytardagar. Ska även sälja lite av barnens urvuxna grejjer oxå, även det blir första gången. 
Helst hade jag legat nerbäddad i soffan med en film efter en sån här vecka, men det ska ändå bli trevligt att tjattra lite med tjejerna ikväll!

Trevlig helg!

♥HEIDI


skrivarkrångel och scrap

Har äntligen fått tillbaka scraplusten! Men självklart så har skrivaren blivit knäpp och fotona den skriver ut ser inte alls ut som på dataskärmen *morr* Så jag får rota bland äldre sunkigare bilder....men, men..

Här kommer en layout jag gjorde häromdagen:


ny vecka

Dagen började segt. Vabbade idag, då Anton varit så snorig och hostig i helgen. Igår sov han 2 1/2 timme på dagen. Idag var han bättre, så i morgon blir det förskola för oss båda!

Mötte Marika idag och det slutade med att Willis ska börja på gympa med Albin! Fanns tydligen platser kvar så vi ska dit kl. 18.00 och se om han tycker det är kul...vilket han säkerligen kommer göra.

Vad händer mer i veckan då? Lite bvc och läkarbesök, pyssel (har bla. fått ett kul kort-jobb!) sen så är det inte så mycket annat planerat. Skönt, då det varit en rätt hektisk tid såhär i augusti/början på september!

Har inte fotat så mycket senaste tiden, så jag hoppas jag ska ha lite mer inspiration när schemat inte är så fullt! Nu har ju hösten börjat så smått så det är ju en perfekt tid att gå ut och fota bland löven! Måste bara se till att muta barnen igen, för lite roliga höstbilder! Tror dock inte att det funkar att muta dem med en krona som för två år sen *ha..ha*

 

Det är mycket rönnbär nu! Vi får se om det stämmer att mycket rönnbär=kall vinter...


Slutbabblat för min del, nu ska jag dricka upp mitt te och göra lite nytta.

♥ HEIDI


*skapat lite*Närbild på detalj från layouten ovan:


fikaI helgen har det varit så mycket fika att det sprutar ut ur barnens öron snart! På lördagen var det barnkalas med StarWars-tema och det blev en stor tårta med en "Clone trooper" hjälm på.
Min snälla syster hjälpte till med ballongfigurer och barnen fick lasersvärd (av ballonger) och så hade jag printat ut masker med olika SW-figurer.

Till söndagens kalas med släkten blev det ingen tårta, utan cupcakes istället. Har länge velat testa att göra söta små serviser av sugarpaste och det blev en klassisk Gustavsbergsservis "Berså". Det var jättekul att göra så små detaljer! :-)

Nu var kalasen slut för i år, för vår familjs del. Ganska skönt med liten paus faktiskt ;-)


♥HEIDI

 


Födelsedagskillen

Willis reser sig sakta från sin stol vid matbordet..."Det knastrar i mina ben...Mamma ser du hur jag växer!!?!!! så går han på tå och bröstar upp sig. /Willis, juni 2009


Ja, han växer verkligen snabbt! I morgon vid den här tiden så var det 5 år sedan jag låg och krystade fram honom! Känns precis som igår, men ändå inte.
Dessa fem år har gått så snabbt. Willis har blivit en så mysig kille. Känslig, spontan och varm... tuff ibland och gärna lite kaxig när han är på det humöret! Han pratar mycket. VÄLDIGT mycket...ha..ha...jag vet inte vem han fått det ifrån ;-) Willis älskar musik och sjunger med låtarna han hör spelas. Frågar gärna vilken grupp/artist det är och suger åt sig all information...precis som sin far. Är så stolt över min fina William! :-)

♥HEIDI


papper

Väntar ett litet papperspaket närsomhelst. Har inte scrappat på länge men när papprena kommer tänkte jag sätta lite fart! Här är ett smakprov (alla papper jag beställde kommer från Graphic 45):Härliga, eller hur!?

Idag har jag pysslat med lite förberedelser för Willis barnkalas. Temat är StarWars och jag har ritat en mall till tårtan, gjort text i sugarpaste och så gjorde jag klart alla masker barnen ska få. Sedan har jag hunnit laga ett par jeans som Melvin skrapat upp knäna i, skrivit inköpslista (ska handla i morgon) och dessutom bloggat!
Känner mig nöjd med allt jag fått gjort idag! :-)

♥HEIDI


tid att jobba?!

Hur ska jag ha tid att jobba när jag hittat en så rolig leksak?!? :-)

En polaroidkamera på skrivbordet! Här är de första bilderna jag testat och det är hur kul som helst! 

 

....nu har jag inte tid att blogga mer ;-)

♥HEIDI


RSS 2.0