liten utfärd..

Nu drar vi på en spontan utflykt....Kommer hem i morgon troligtvis. Och bloggar mer då..

Ha det skönt i solen!
♥Heidi

Så skönt!

Det är så skönt...Willis rum är färdigmålat! :-)
Thomas tog med sig barnen ut och jag målade klart det sista. Mot slutet var jag så trött i armar och axlar att det råkade bli lite märken i taket, men det ska jag fixa lite snabbt ikväll när jag lagt barnen.
Foton får ni se sen när jag städat bort alla målarsaker!
Nu är det golvet kvar. Det står i källaren och det enda som behövs inhandlas är lister.
Jag känner mig riktigt "fixig och donig" men det är inte alltid orken finns där att göra det man vill. Eller ekonomin för den delen. Men jag försöker ta tillvara de stunder av ork/energi som kommer då och då...

Nu på em gick vi ut och cyklade. Eller, barnen cyklade -jag gjorde...gissa tre gånger.....ja, jag FOTADE *ha..ha*
Melvin vägrade ställa upp när jag föreslog att jag skulle ta kort på dem tillsammans...
Men Anton gick med på lite bilder. Han är så söt i sin nya frisyr.
Har länge behövt klippa honom, men dragit mig för det för han gillar verkligen inte det. Då blir det också svårt att få det jämnt.
Men nu lyckades jag muta honom och jag fick tom använda trimmern! Så jag passade på och köra med den rakt av. Lika bra när håret växer som ogräs!


Provad lite snabbt makrofunktionen på nya objektivet...Anton älskar ju småkryp och fick syn på denna:

...och ja, bänken är verkligen sådär grå-dassig i färgen.

Nu kurrar det i magen...Middagsdags!

♥Heidi


Den oredigerade sanningen

Såhär ser jag ut efter en hel dag på stranden med för låg solskyddsfaktor *LOL*  :



Trött, röd, märken efter solglasögonen och (som inte syns på den här bilden) linnet.
Märkligt att jag blivit röd på näsan, när det var det ända stället i ansiktet som jag smörjt in!
Not a pretty sight!
Nåja, man måste bjuda på sig själv! ;-)

Vi hade det skönt på stranden. Jag hade gjort pasta med korv till barnen och till mig hade jag GI mat bestående av brieost inlindad i salami, kokt ägg och lite grönsaker. Åt inte ens upp allt, för jag har svårt att äta mat när jag sitter i solen. Barnen var tvärnöjda och vi fick massa sällskap.
Melvin höll sig mer under vattnet än ovanför, då han kommit underfund med hur man håller andan utan att hålla för näsan i vattnet!
Willis provade också att "dyka" men han tyckte det var roligare att skvätta vatten och röja runt!

En så härlig ögonblicksbild! Jag hade kameran hängande runt halsen och fotade utan att kolla i sökaren...Man riktigt ser hur Willis njuter! :-) Det gör mig så glad och varm inombords!

Sen följde Melvin med mormor hem och jag och W har haft en lugn och skön em/kväll. När vi kom hem duschade jag av honom och sen satte på en film så jag kunde få duscha i lugn och ro. Efter en så skön KALL dusch kom jag ut och då låg han och sov. Helt slut! Jag la mig bredvid och så tog vi en eftermiddagslur båda två.
Så skönt att sova på dan! Undrar varför det är det egentligen? Jag älskar att sova på dan, även om jag ibland känner att man "slösar" bort tiden! Men då ställer jag larmet så jag får sova en liten stund iaf :-)

Har fotat endel de senaste dagarna, så nu sitter jag och tittar igenom dem och har printat några redan. Men det är så varmt och jag är fortfarande helt slut, så det blir nog att jag går och lägger mig snart.
Ska nog smörja in mig en extra gång bara....;-)

Hoppas ni haft en riktigt skön och varm lördag ni med!

♥Heidi

Flyter bort...

Varmt, varmt...jag tror jag flyter bort snart! Just nu är det 27,6 grader i mitt rum(!) Har ställt in en fläkt så det hjälper ju lite! Men seg blir man.
Nu är bara jag hemma med M & W. Anton är hos farmor i helgen ( & T jobbar)och det är så skönt att ibland få vara med ett eller två av barnen! Man hinner med dem lite bättre då! Det är stor skillnad att sitta 3 vid matbordet istället för 5! Vi kunde ha lite mer diskussioner än vanligt :-)
Ikväll är det fredagsmys...så jag har varit extra noga med vad jag stoppat i mig idag, ifall det skulle slinka ner nåt mindre bra ikväll ;-)

I morgon bär det av mot stranden med brorsan och så M & W såklart. Sara och barnen kommer dit också, ska bli trevligt att se dem...för det var ett tag sen! Tar med lunch så man slipper stressa.

Nä, nu blir det lite gosande och slappande i soffan med barnen...och kanske nåt pyssel ikväll (om jag inte är för trött) eller kanske tom lite bloggande!

♥Heidi

(nä, det blir ingen bild till detta inlägg -är för lat helt enkelt :-)

Batman för hela slanten...

Just nu är det Batman som gäller för Willis. När jag tänker efter så har han varit förtjust i Batman rätt länge (för en snart 4-åring iaf). Ska helst ha batmantröjan på sig. Han har döpt om frukostflingorna till Batman-flingor, det är Batman-yoghurt osv.
En morgon kommer han nyvaken ut ur sitt rum, med sin snuttefilt runt axlarna. "Jag är Batman. Jag har slängt ut Willis genom fönstret!" *lol*
Så vad temat på hans kalas blir är inte så svårt att räkna ut!

Nu till pysslet. Willis är den enda av mina tre grabbar som lyckas få hål på knäna på jeansen (3 stycken)!
Funderade på hur jag skulle laga dem, för tre par nya jeans blir ju inte billigt. Sen fick jag en idé, klart han ska ha Batman på knäna! Han kommer bli superglad! Så nu har jag printat ut Batmanmärket och kalkerat upp på smörpapper. Klippt ut. Nålat fast i ett svart jeanstyg (offrade ett par av mina som jag ej använder) och klippt ut.
Sedan klippte jag ut själva ovalen i ett blått jeanstyg och limmade (med tyglim) fast det svarta märket!
Nu är det bara att sy fast märkena på de trasiga knäna! *Voilá*




Eftersom jag är så dålig på att göra klart grejjer....så har jag då inte sytt fast märkena på byxorna..än...men det kommer inom sin tid :-)

ditten och datten...

Sitter här och funderar om jag orkar pyssla nåt idag...
Har flera små projekt att göra, men är rätt trött efter den här dagen! Sol och värme gör alltid att jag blir så seg på kvällen, men jag klagar inte! Rätt skönt att bara sitta och dega framför datorn och söka sig runt på inspirerande bloggar och hemsidor! Oftast är det sidor som är scrap/inredning/pyssel eller designrelaterade....och har ni några tips på inspirerande sidor så säg till! Alltid lika kul att hitta nya små godbitar att få inspiration ifrån :-)

Igår printade jag ut bilder från Mulle Meck-parken jag berättade om häromdagen. Hittat en skiss att scrappa bildern efter tom! Men nej, det får bli en annan dag!
Får nog kika igenom dagens bilder och redigera lite. Är inte så duktig på det, men liiite bättre kan jag väl fixa bilderna tror jag! Måste lära mig Photoshop ordentligt! Ska bara..... ;-)



Och vad är ett inlägg utan en bild?! Ni får hålla till godo med barnens vattenfärg! ;-)

♥Heidi

Sommar igen!

Så dök solen upp igen och det blev sommarväder!
Vi packade ryggsäcken (eller två stycken plus kameraväska + grejjer i vagnen ;-) och mötte Marika med familj.
Tog en promenad ner till Rudan och barnen badade, vi fikade, pratade och jag fotade -som vanligt!
Mycket bus och röj blev det när 5 små grabbar + 2 stora (papporna!) skulle bada.
Det var mycket getingar som surrade idag och till slut gav vi upp och gick och åt lunch på Sibylla. Jag tog en "GI-variant" -en kebab i bröd, fast jag åt inte brödet! (alltid nåt ;-)
Grabbarna pratade mer än de åt, men lyckligtvis så var det inga andra gäster där som blev störda!



Sötaste tjejen ute på stan idag var iaf lilla Julia! Som så duktigt visade att hon börjat gå! Sötis! :-)



♥Heidi

Varannandagsväder



Det här vädret gör att man inte har dåligt samvete för att man är inne och pysslar...

Har varit så trött på sistone (ja, mer än vanligt) men det beror nog på att jag sovit sämre. Men nu känns det som jag börjar återgå till den mer normala tröttheten ;-)
Barnen har två veckor kvar av sommarlovet och vi åker på små utflykter, pysslar och fixar här hemma. Barnen har klippt& klistrat, planterat och målat..

Idag har jag målat medan grabbarna i familjen varit ute och cyklat! Nu börjar jag närma mig....snart, snart blir jag klar med målningen i Willis rum! Ska bli så skönt!
Nackdelen när man börjat måla, är att allt annat ser så mycket "skabbigare" ut... Skulle vilja måla lister, element och sånt när man ändå håller på. Vi får se hur det blir.

Nu är två av barnen hos en kompis och Anton sover middag. Ska passa på att vila jag med!

♥Heidi

Utflykt



Vi tog en liten tur till Mulle Meck-parken. Fick tipset när jag läste Åsas blogg: www.badankor.blogspot.com

Perfekt för våra grabbar!


"Den är inte av järn", påpekade Melvin efter ha undersökt den gigantiska skiftnyckeln!
Ett ordspråk som passar Melvin som handen i handsken...:




Det fanns så mycket att upptäcka och testa! Barnen sprang omkring i ett lyckorus :-)
Tyvärr gjorde sig den svenska sommaren sig påminnd och det regnade största delen av tiden. Dock med små uppehåll, så jag hann ju ta några få kort iaf.
När det regnade som mest satte vi oss under ett tak och åt lite mariekex. Men det var mest mamma som störde sig på regnet, barnen lekte och hade kul ändå!

Sy-projektet

Nu är äntligen mitt lilla sy-projekt klart! Anton blev jätteglad när han fick sina nya vimplar!
Rummet blev mycket mysigare nu! Sen ska det fixas lite att hänga på väggarna också...men det blir en annan dag!
Så här ser vimplarna ut iaf (färgerna ser lite bleka ut på fotot ser jag. Den gröna färgen är eg lime). Jag sydde dem av ett par gamla Ikea-gardiner som hängt i Willis rum ett kortare tag. Av samma gardiner sydde jag också draperiet till Willis nya säng-koja (bilder kommer sen när hans rum är klart).



Tattueringar

Följde med Susanne när hon skulle tattuera in sina barns namn runt vristen. Kameran fick såklart följa med! Lite besviken blev jag att jag inte kunde ta några närbilder, för man fick stå på utsidan av disken....men lite bilder blev det ändå.
Nu blev ju jag också sugen....Har ju två stycken, men jag skulle vilja fixa till den lilla. Får sätta mig och skissa lite på det tror jag! :-)


Hoppas det var ok att posta ett foto? Annars får du hojta till, Susanne!

När han visade innan hur det skulle se ut så påpekade jag att det såg lite "snett" ut. Då blev det lite bortförklaringar.....Men sen när han väl börjat så sa han att han nog skulle flytta ner det ena namnet lite (!)
Typiskt karlar! Ville inte erkänna att han gjort fel från början, bara för att jag sa det.
Men det viktigaste var ju att det i slutändan blev bra. Och fint blev det ju! :-)

TomTits

Här kommer lite bilder som jag lovade.

Grabbarna tyckte lastbilen var spännande! Flera gånger gick de tillbaka dit. I den kunde man sätta på radion, släcka och tända, sätta på vindrutetorkarna mm.....Jättekul!


I spegellabyrinten var det svårt att veta vilket håll man ska gå åt! :-)



Länge, länge ville barnen vara här. Det är en fläkt där man kan prova på hur det känns i riktig storm! Båda två var modiga och gick ända fram till fläkten och fick hålla i sig ordentligt när den satte igång!



Vatten är populärt hos de flesta barn. Våra är inget undantag! Albin var snabb med att ta av sig skorna och stumporna och ner i vattnet. Melvin ville göra likadant, men ooups så flöt strumpan iväg! Han skyndade sig och fick fatt på den! :-)
Det fanns många experiment med just vatten och som ett kom-ihåg till nästa gång: Ta med lite extrakläder! ;-)








248

Ja, det blev 248 bilder tagna idag. Jag, Melvin,Marika och Albin åkte hit:




(denna bild och loggan är dock lånade från deras egna hemsida!)

Barnen sprang från experiment till experiment...de ville ju prova ALLT! Dock var lastbilen och "storm-maskinen" populärast!
Foton kommer väl i morgon eller så....för jag är HELT slut efter denna dagen!
Det var dock jätteroligt och rekommenderas varmt!

♥Heidi
-som kommer somna innan huvudet når kudden!

inspiration...eller inte..

Ikväll har jag ingen inspiration whatsoever.
Hela dagen har varit lugn. Barnen har mest varit hos kompisar och ute. Jag vilade lite på dagen. Redigerat lite bilder. Surfat lite.

Men sen åkte Thomas till jobbet och då började det.
Kaos! Barnen (2 av 3) kom hem och de måste fått något med mycket socker i hos grannen...för de var såå uppspelta. Eftersom de vistats väldigt mycket tid hos grannen så kunde jag inte säga nej när de frågade om hon och en till kompis fick komma in.

Ok, tänkte jag skulle vara smart, så jag satte på en film. Mina grabbar kunde inte direkt sitta still.
Efter ett flertal tillsägelser så ger jag upp då det ger noll effekt. Kompisarna fick gå hem och M blev skickad till sitt rum. Han är inne i en ny trotsperiod och får riktiga raseriutbrott.
För att visa hur arg han var så drog han ut alla lådorna i byrån i hallen (en Malm, från Ikea) så den välte över honom!
Lyckligtvis var han stark nog att hålla emot, och jag var snabb att fånga upp den tunga möbeln (jag veet, man ska barnsäkra såna grejjer!). Jag blev ju jätterädd och han med. Och förbannad blev jag också.
Visst fattar jag att det inte var med flit att hela möbeln välte. Men arg, trött och pms:ig så kunde jag inte hålla tårarna tillbaka.
Skickade ett sms till mamma och frågade om willis fick sova hos henne inatt. För jag orkar inte med deras kvällstjafs oxå (Melvin och Willis delar ju tillfälligt rum, och det är massa bus när det ska sovas). Hon kom hit direkt efter jobbet och hämtade honom! Räddaren i nöden!

Efter en stund kommer en skamsen Melvin ut från sitt rum och ber om ursäkt. Vi kramas länge.

Melvin blev såklart jätteledsen att han inte fick sova hos mormor. Jag förklarade varför och han förstod, men var ändå ledsen. Jag med.

Så har jag suttit här vid datorn i över två timmar. Surfat massa scrapsidor. Brukar få inspiration men idag orkar jag inte. Hittar bara massa fina grejjer som jag inte har råd med. :-(
Får gå och lägga mig nu. Kanske har jag mer inspiration i morgon!?

Kram och god natt!

Tänka sig!

Jag har nog några (vilande) muskler under det där överflödiga! Idag har jag nämligen träningsvärk!
Har promenerat flera dagar i sträck och igår blev det ju målning. Vilket känns i rygg och axlar.
Men det är ju bara bra! :-)
Har funderat på det där med vanor/ovanor. Det är ju så svårt att bli av med "dåliga" vanor och ju mer förbud man har, desto svårare blir det att hålla det man lovat sig själv! Så nu ska jag försöka göra tvärtom...
Jag ska lägga till vanor, en i taget -goda vanor.  Har nu börjat med promenader. Realistiskt sätt så hinns det ju inte med exakt varje dag, men målet är iaf att komma ut flera gånger i veckan. Har redan tagit skogspromenader fyra (!) gånger den här veckan och det är jätteskönt!
Nästa goda vana får jag fundera lite på...kanske att äta mer grönsaker!? Vi får se. Ett steg i taget!

liten hjälpreda...



Fick lite hjälp med grundmålningen. Willis blev så glad när han fick hjälpa till i sitt rum! Trodde han skulle bli ledsen att han inte fick följa med de andra till stranden...Han hade ju feber igår så bada kunde han ju ändå inte göra.

Har iaf hunnit med första grundstrykningen. Sen ska det finputsas med aningen spackel, slipas lite och sen en omgång vit grundfärg innan det är dags med den "riktiga" färgen. Hoppas det blir bra!
Det är en enorm skillnad bara man fått upp den vita färgen på väggen till skillnad mot den rätt mörka blå som var innan. Känns som det var ett bra val att ha en ljusare färg då speciellt eftermiddagarna inte har så mycket ljus från fönstret!

tvättmaskin

Nya tvättmaskinen fick vi installerad i morse! Har varit utan maskin i ca 2 veckor, sedan reparatören var här och dömde ut vår maskin totalt. Tydligen får metallplattor på 4½cm i diameter inte komma in mellan trummorna, för då går maskinen sönder....tyvärr visste inte skrotsamlarsonen det!

Men tacka gud för att vi hade försäkring på den! Ok, självrisken kostar ju lite...men nu har vi iaf en ny maskin och den blir av med oskulden just nu ;-)  Skönt att kunna tvätta hemma igen! Blir ju en hel del tvätt när man är 5 i familjen, och speciellt nu när vi börjar vänja av Anton med blöjor också!

Sommaren är kort, den nästan regnar bort...

Sånt scrapväder det är! Hade tänkt gå med barnen ut i skogen, men sen såg jag på väderleksrapporten att det ska regna hela dagen....så det får bli en annan dag!

Scrappade igår kväll, blev plötsligt jätteinspirerad! Ingenting blev klart, men hittills är jag såå nöjd! :-)
Ska smyga åt mig lite scrap-tid idag med!
Jag saknar dock lite scrap-sällskap...Hörrni tjejer (ja, ni vet vilka ni är!) är det inte dags för en liten scrapmara snart?!?!? Eller åtminstone en scrapkväll....!!!

♥Heidi

seeeg!

Det är regnigt, mörkt och inte alls somrigt.
Är inte så "bloggig" just nu. Men för er som lever för min blogg *lol* ;-) så kan jag ju posta lite bilder emellanåt!



Även denna bild minns jag inte källan till (iaf samma som den med katterna)

på önskelistan...



♥Studio Skinni Mini. Åh, vill HA! ♥

Messy!

Mitt pysselrum ser ut som ett bombnedslag! Iofs är det inget ovanligt, eftersom jag är en "messy scrapper" och det blir alltid väldigt rörigt när jag varit kreativ. Nu har jag både scrappat och sytt....så ni kan tänka er vad grejjer det ligger framme!
Igår kväll så spenderade tiden i soffan och läste. Fastnade i boken och kom inte i säng förrens strax innan 12. Men ikväll tänkte jag nog pyssla lite. Ska bara städa skrivbordet först. Och kanske blogga lite....

god morgon!


Letade febrilt efter källan till detta foto...men hittade inte den just nu. Det är dock INTE jag ;-)

en dag på stranden...

Det är ganska exakt ett år sedan jag läste en bok sist! Under vår bröllopsresa läste jag åtminstone 3 stycken, minns inte exakt. Nu tänkte jag att jag skulle sätta igång igen. Har haft så svårt att koncentrera mig på läsningen när det är rörigt i skallen....
Tog med en bok jag lånat av mamma, till stranden idag. "Den vita massajen". Har inte kommit så långt, men jag gillar såna böcker som är verklighetsbaserade.

Riktigt skönt att ligga i gräset på en filt, läsa lite, vila lite. Se på barnen som hade så roligt i vattnet. Fotade lite (såklart!) och pratade med Thomas. Mysigt.
På eftermiddagen blev jag plötsligt ensam med Anton här hemma och vi hade det lugnt och skönt.
Så sammanfattningsvis har dagen varit lugn och skön. På önskelistan står fler av dessa dagar!



Willis, som har någon kronisk mun-diarré ;-) låg och filosoferade bredvid mig. "Jag ska bila (=vila) med dig mamma" sa han....och babblade på. Den ungen har sån fantasi! ♥


Ett år!

Idag har jag varit gift med min älskling i 1 år!


bilden kommer från: metrobloggen.se/sockersott

Puss på dig gubben! :-)

Fredag idag!

Varmt varmt var det idag! Nu är klockan strax 19 och min termometer visar 26.4 grader! Det värsta är att vår lägenhet är så otroligt varm den med! Skulle behöva en liten bordsfläkt här i mitt rum!

Idag har Thomas och Anton varit och badat. Själv så tog jag Melvin och Willis in till Söder och en lekpark som heter Bergsgruvan. Släpade min stora kamera med mig. Hann ta typ 5 bilder, sen tog batteriet slut :-( Men vi får väl åka dit fler gånger, med laddade batterier ;-)

Barnen var så duktiga när vi tog tåget och de klagade inte över att behöva gå varken dit eller hem. Annars brukar det bli lite gnäll när de måste gå...för det är ju så tråkigt tycker de.
Vi kom fram till parken och det hann väl gå ungefär tre minuter, sen kommer W och säger att han är bajsnödig.
Så det var ju illa tvunget att gå till den äckliga baja-majan (usch för såna!). Jag hade med mig ett litet paket med våtservetter och torkade av sitsen. Han sätter sig. "Mamma, det kommer inget!"
Nu när vi är här får du faktiskt FÖRSÖKA bajsa ändå, tyckte jag. Men nej, det kom inget.
Sanerade våra händer med våtservetterna, vilket gjorde att paketet nästan tog slut...bara en ynka servett kvar.
Hmm....hoppas vi klarar oss på den tänkte jag.
W springer iväg och leker igen. Nu tog det väl iaf en 20-30 minuter...sen sa han att han var nödig igen.
Vi skyndade oss, men det var för sent.
"Självklart" så var han lite lös i magen också! Så kalsongerna åkte ner i baja-majan och jag lyckades få ren honom, trots en enda våtservett.
Tur att man är rutinerad och hade med sig ombyteskläder och en plastpåse för brallorna!

Sen var det bara att gå och handla ett STORT paket våtservetter -för säkerhets skull!


Trots detta "lilla missöde" så hade vi det mysigt. Barnen lekte, jag satt och kopplade av i solen och tittade på folk.
Åt glass i solen och pratade.

Nu på em påbörjade jag ett litet sy-projekt. Antons rum ska livas upp lite! Eftersom han blir den sista som får målat/tapetserat i sitt rum så tyckte jag att nånting måste han ju få fixat. Hans rum har liksom blivit lite bortglömt pga brist på ork, tid mm...

Orkar inte ladda upp några bilder idag, men får ta igen det i helgen!

Trevlig helg!



Inspiration

Är mer och mer förtjust i lite mer grafiska mönster! Vet inte riktig till 100% var jag hittade dessa bilder (troligtvis på www.apartmenttherapy.com eller printpattern.blogspot.com ) men gillar dessa skarpt!



Blir inspirerad att scrappa av dessa! Och så blir jag sugen på att göra någon väggmålning i något av barnens rum! Vi får se vad det blir :-)


Lätt att damma!

Läste bloggen   www.ljuvligthemma.blogspot.com  och fick syn på detta skåp. Riktigt mysigt! Inte för att det skulle passa hemma hos oss....men man kan ju drömma om ett liv på landet....!


Och smart att ha böcker och sånt bakom luckor, så slipper man damma lika ofta! :-)

godis é gott


bilden hittade jag på nätet

Sitter här vid datorn i väntan på att färgen ska torka på de chipboardbokstäver jag precis målat.
...och så äter jag Refreshers! Funderade på hur folk äter dem egentligen!? Jag och syrran har samma taktik -först sitter vi på dem (!) så de blir varma=mjuka för att sen smaska i oss dem. De är liksom inte lika gott att äta dem om de är för hårda!

På tal om hur man äter saker...Ballerinakex! De är godast att äta först det ljusa kexet och sedan resten! Singoalla är inte samma sak....för en chokladälskare som jag, så de åker in i munnen som de är *lol *

Hur äter du?

Sådärja, nu har färgen torkat :-)

♥Heidi -som uppenbarligen är godissugen ;-)

Spacklat



Nu är det spacklat i Willis rum! Snällaste Andreas kom och hjälpte till, och så lärde han mig hur man gör!
Det är inte det lättaste att få det jämnt och fint, men med lite övning så...
Han kommer hit i morgon också och då ska det slipas och spacklas lite till.
Willis kommer bli så glad att se att det händer nåt därinne!

Han ville ju ha text på väggen och det har jag funderat över. Blir nog självhäftande vinyl....så man kan ta bort det om han tröttnar! Kom precis på att jag kanske kan flörta med gulligaste Susanne....om hon vill hjälpa till att skära ut texten med Silhouetten..*flaxar med ögonfransarna*

Vill egentligen köpa massa nytt till hans "nya" rum. Som garderob, spegel, lampor, kuddar mm...Men tyvärr vill inte riktigt ekonomin tillåta det! Men lite grejjer har man väl i gömmorna som kan fixas i ordning och bli som "nytt"!



RSS 2.0