måndag

Måndag, januari, mörkt, kallt....Ja, jag får helt enkelt bjuda på lite inspirationsbilder för att liva upp oss! =)

OBS! Bilderna är lånade, men slarviga jag vet som vanligt inte riktigt vilka sidor jag hittat de på!

Ja just ja!

Skulle fota min fina nya timer idag och kom på att jag glömt att visa kakfatet jag gjort!

Men först timern! Den var lika fin i verkligheten =) och den passar bra bredvid det söta kortet jag fått av min syster ♥För ganska länge sedan beställde jag två fina fat (Pip Studio heter märket) som jag tänkte göra ett kakfat av. Redan i somras när jag var i Eskilstuna så hittade jag den lilla tekannan (som från början satt på en tesil) och jag visste direkt vad jag ville använda den till!
Men det var inte förrens här för ett par veckor sedan som jag äntligen tog tag i och borrade i faten.
Och oj vad tid det tar att borra i porslin! Det hade jag ingen aning om. Men det var väl värt jobbet!Sugen på en kaka?!

HEIDI


Dopkort

Här är bilder på en beställning av dopkort som jag gjort. Presenten de skulle ge var ett smycke med "Krokodilen i bilen" (en barnsång för er som inte vet) så jag googlade sången och hittade en bild som jag gjorde om lite och klippte ut delarna till krokodilen i olika papper.....Blev rätt nöjd faktiskt! =)

Fotade tyvärr i mörkret, precis innan jag skulle skicka kortet, så bildkvalitén är urusel!


ett litet paket

Idag kom ett litet paket som jag beställde för ett tag sen...

Jag har suktat efter denna timer jättelänge, och sen gick vår sönder så då var jag ju tvungen att köpa denna! Jättesynd! *he..he..*


Dulton timer! Fotot har jag lånat..


Gamla trådrullar...typ

Såg nånstans att man kunde göra egna trådrullar som såg gamla ut. Jag använde inte alls samma material som i den beskrivningen, men det blev ganska bra ändå!Såhär gjorde jag:
Först sågade jag (ok, mannen) av en papprulle (jag använde sån man får till aluminimfoliet) i lagom stora bitar. Sedan köpte jag träplattor från Panduro, såna där man använder när man pysslar på dagis! (som har platt botten och lite välvd upptill).
Jag målade dem med matt brun färg,limmade ihop med limpistolen och dekorerade med papper som hade en vintage look. För att inte färgen ska fälla på banden/spetsen så lackade jag ett lager med matt lack oxå.

Vad tycks?!


Ännu mer målat!

Här är en vanlig låda i kartong, köpt på Eurostore för typ en tia!  Sen ommålad och med dekopagelim satte jag fast en etikett från ett scrappapper. Blev hur nöjd som helst med denna!Denna förvaring hade jag redan målat om vit för länge sen, men ville ha en slitnare look. Så jag målade om igen med brunt och sen vitt. Sedan stämplade jag lite text oxå och målade över vitt på den för att sedan slipa fram texten. Vad tycks?


RSS 2.0