Happy Halloween!
Så värst mycket firande blir det inte i år. Men lite spindelnät, spindlar, godis och så ögon till frukost blev det ;-)
Och i morse tog jag fram teatersminket och trollade fram tre spindelmannen-killar!
Har inte haft orken att go all out i år, det får bli nästa år eller nåt! I kväll blir det mys med familjen bara, och när barnen har lagt sig så ska jag och maken kolla skräckis och äta godis =)

Happy Halloween allesammans!
HEIDI


konstnär

 

Här är min lilla konstnär. William. Koncentrerat sitter han och tittar på pumporna han målar av.

Det blir så fint. En orange och en ljust gul. Han är själv nöjd med dem. Sen målar han en regnbåge som går över dem, vid den 4:e färgen ungefär, så råkar han måla strecket ovanpå det undre en pytteliten bit. Han skriker till och knögglar snabbt ihop pappret till en boll.

Så typiskt honom, att vara så perfektionistisk. Jag försöker förklara för honom att det inte gör något om man målar lite fel, det är så fint ändå. Men han lyssnar såklart inte. Känner såå väl igen detta. Precis som jag är han. Fast nu har jag iaf jobbat på det i flera år ;-)

Jag hoppas han inser att han är bra precis som hän är, fast han inte är perfekt!

Måste scrappa detta!

 


i hold your heart in mine

Blev inte världens bästa kvalitét när jag fotade LO:en men men..

Utgick från en gammal skiss jag skrivit ut för länge sen, gjord av Lily för Scrapaddicted om jag inte minns fel. Texten hittade jag på ett smycke och jag gillade det så mycket att det fick bli en LO.

HEIDI


SYSKONKÄRLEKHär är LO:en jag gjorde i söndags. Tänkte från början ha text till den också, men sen glömde jag att göra plats för det! Taskig planering kallas det *LOL*

Jag gillar fotot på Melvin och Anton, som jag tog när de var sjuka. En hel dag utan konflikter, de bara myste och lekte så fint! Ett minne att bevara ;-)

HEIDI


Scrapträff

Hade en trevlig scrapdag igår, då jag, Pernilla och Marika åkte till Kungsholmen på scrapträff som Heléne ordnat. Hann göra en LO och så nästan klart mitt minialbum. Albumet behöver bara lite handskriven text sen så är det (nog) klart...

Det var första gången jag tillverkade ett album! Skar till vita akvarellpapper (hade inte vita cardstock hemma) och sen ett mönstrat som var aningen större, till utsidan. Sedan sydde jag för hand ihop papprena med jeanstråd. Fast detta hade jag förberett innan.
På själva träffen så klistrade jag in fotona och stämplade ord på varje uppslag (visar senare). Ett evighetsgöra, men hade jag inte gjort det igår så vette katten om jag orkad göra klart det hemma *ha..ha*
Får fota senare, för snart är det dags att göra i ordning mig och barnen.

Idag ska jag följa med Melvin och hans förskoleklass till Spårvägsmuséet. Han har sett fram emot det jättemycket och jag blev så förvånad att han blev så överlycklig att jag skulle med! Vet inte ännu om jag orkar ha med kameran dit, då jag har ont i nacken och ryggen sedan igår....

Bortgjord. Rapport från sjukstugan

Melvin kommer utspringande från sitt rum och skriker. Han har gjort illa sig på nageln. Anton säger att det var för att han stoppat fingret i pennvässaren men Melvin blånekar!

Dagen efter så springer Melvin omkring, trots många tillsägelser att ta det lugnt för att han börjar bara hosta en massa. Plötsligt får han en hostattack och upp kom middagen!
När allt var upptorkat och rengjort och barnen satt i soffan så frågar Thomas Melvin om han lärt sig något idag. Och syftar på att man ska ta det lugnt när man har sån hosta.

Melvin svarar: " Ja, man ska inte stoppa in fingrarna i pennvässaren!"
Jag: "Men du hade ju inte gjort det sa du ju!"
Melvin: "Just det, det hade jag ju inte!"

Ha..ha..snacka om att göra bort sig!


sjukt

Den här helgen har gått i sjukdomens tecken. Igår vaknade Anton med 39 graders feber och hosta. Thomas tog de andra barnen till Torvalla och badade medan jag och lillpajsarn var hemma och tog det lugnt.
Idag hade Melvin också lite feber, men bara ca 38 grader. Så de två sjuklingarna har varit inne och gosat och lekt jättefint med varandra. De har byggt koja och inte bråkat nånting.
Willis han har mest varit ute med kompisar.
Sen vid lunch tog jag tempen på Anton igen och då låg den visst på över 40 grader! Otroligt att han orkar leka trots den höga febern! Men nu sover han iaf gott med alvedon i kroppen.
Jag blir så rastlös och uttråkad när jag är hemma med sjuka barn! Har hunnit baka, dammsuga, lagat lunch, diskat, babblat i telefon, suttit vid datorn, vilat....men snart ruttnar jag!
Lyckligtvis kan Thomas vara hemma i morgon så jag kan gå till jobbet!orkar inte ens redigera bilden, men här är sjuklingarna


rotat i lådorna

Nu har jag rotat fram foton från när jag var liten. Tänkte jag skulle ta tag och scrappa dem med. Nåja, endel iaf!
Märker mer och mer att nu när jag inte haft mitt riktiga "flow", att jag oftast nöjer mig med att ha scrappat korten. Än att jag verkligen är nöjd med layouterna. Men det får väl vara så.
Här kommer iaf de två senaste LO...

 ♥HEIDI


RSS 2.0