*härliga sommar!*Känner att jag inte riktigt har tid för bloggen just nu. Det är ju faktiskt sommar och vädret har ju äntligen blivit kanon!
Så helst är man ju utomhus. Jag har tur som är ute på jobbet varje dag. Det är inte lika olidligt då, att jag måste jobba i stort sett hela sommaren!

Dessutom går jag just nu en photoshopkurs hos Mikaela, så datortiden går åt att kolla snabbt igenom "min runda" och sen öva, öva öva!

♥HEIDI

En första glutt....

Kom på att jag lovat bilder från mitt pysselrum....Så här kommer de första!
Själv älskar jag att kika på hur det ser ut där andra skapar...så skicka gärna en länk med hur det ser ut hos dig! :-)

Detaljer från rummet:


"Utsikt" från datorn sett...Mina pennor, penslar och de mest använda verktygen.


En av hyllorna i billy: där förvarar jag de flesta av blommorna jag äger.


Min lilla samling av scrapböcker (har några till, fast de har jag närmre tillhands när jag pysslar)


Alla mönstrade papper och de stora ( 30x30cm) arken med bokstavsstickers mm förvarar jag i mappvagnenAlla enfärgade papper, dvs cardstocken, har jag i en låda med mappförvaring.


Spillbitar av alla mönstrade papper....ja, lådan går inte alltid att stänga. Måste bli bättre på att använda dessa! :-)


Bandförvaring! Syrran hjälpte mig att göra massa hål i en papplåda och -voilá! Alla bandsnuttar och lite andra band (som spets och pompom) förvarar jag i glasburkar. Kommer bild på det med sen.

Det är allt för tillfället. Mer bilder kommer.....

♥HEIDI

Midsommarafton

Vi hade en väldigt trevlig midsommarafton, lite väl trevlig för vissa*... men jag nämner inga namn...;-)


Det var lekar och jag var kluven i vilket lag jag tillhörde, de som var 30+ eller de yngre....så jag löste det på samma sätt som när jag gick i skolan. Jag skolkade! Hade ju en kamera att skylla på ;-) När de yngre laget vann var inte alla så glada..(se bilden ovan *ha..ha*)På kvällen blev det grillat och så dansades det en hel del, för vissa*...

Kan ju säga att mina skor är bara att kassera efter denna helg. Har blåmärken på konstiga ställen!? Hade grädde/potatissallad i håret. Och nu två dagar senare häller jag fortfarande i mig vatten och magen är inte riktigt sig själv än.
 Vissa* trodde visst att de var 20 igen, typ....

♥HEIDI-I´m too old for this shit-Hellström

* "vissa" är i detta fallet jag dårå...om ingen fattade det ;-)


*Trevlig midsommar!*bilden är en oljemålning av Lena Derning

Ville bara önska alla en trevlig midsommar! I morgon bär det av mot Eskilstuna för midsommarfirande! Barnen har tjatat i en veckas tid...men nu så! :-)

♥HEIDI

Mitt rumFörra veckan städade jag och organiserade i mitt pysselrum. Vanligtvis är det lika stökigt efter en dag eller två...men nu har det hållt sig relativt fint! *ha..ha*
Jag passade på att fota, men jag har inte orkat redigera bilderna...men snart tänkte jag visa hur det ser ut i pysselrummet numera!

♥HEIDI

*jag?!*Vilken desperat hemmafru är du? Jag är tydligen Bree....för er som inte visste det! ;-)
Gör testet du med på Kanal5.se och berätta gärna vem du är!

♥HEIDI


*oinspirerad*

Nu får det faktiskt ta och sluta regna! Är så oinspirerad, och jag skyller det på vädret!!!

Barnen har varit så rastlösa hela helgen, trots att vi både varit ute och idag var Anton på kalas och de andra med moster på Andys lekland. Ska det regna hela sommaren så emigrerar jag!


Stora nyheter ;-)

Igår var Melvin hos en granne och lekte, när han kom hem berättade han stolt att han tappat sin tand! Den har varit jättelös i flera dagar men han har inte vågat dra loss den.
"Det här måste jag verkligen berätta till faster Chattis när vi åker dit på midsommar!" sa han.
Sedan ringde han pappa och berättade den stora nyheten.
"Men tandféen finns inte på riktigt"
....men man kan ju inte vara helt säker, eller!? ;-) I vattenglaset låg iaf en guldpeng i morse...och hur den kom dit är en annan fråga!

söndagVi har tagit det soft hela dagen. På fm gick jag ut med barnen. De lekte, cyklade och jag fotade och satt i gräset. Skönt!
Resten av dagen såg ut som, ja, en vanlig söndag. Barnen sprang ut och in. Till kompisar och sen hem hit med kompisar. Jag dammsög och torkade golv. Diskade. Dammade. Åsså blev det lite dator.
Det behövdes en lugn dag efter allt kalasande den senaste tiden!

♥HEIDI

My har tagit studenten!

Lite foton från lilla My´s studentexamen! :-)


Finaste paret! ♥Gladaste rockbruden -Carro! :-)


Snyggaste tjejerna- My och Angelica

 
Jag ser slitnast ut....men hon har festat typ hela dan (hur kommer det sig!?)


Men lite sliten var hon framemot kvällen....

Grattis min älskade syster! Puss&Kläm

♥HEIDI


Kort till studenterna

Igår tog både min syster studenten, och barnens kusin Sara. Så familjen fick dela på sig.
Här är korten som tjejerna fick:


är


Blivande ingenjörer!?

Passade på att fota lite på barnens förskola idag, när jag ändå hade kameran med.

Melvin och Willis älskar att bygga saker. Av kartonger, lego eller vad som helst...
Här visar Melvin stolt upp det slott/fästning han byggt med några kompisar. Han ville ta bort deras namn från skapelsen då de inte orkade bygga lika mycket som honom, och han var den som kommit med alla idéer.. ;-)
I taket på avdelningen hänger en massa olika flygplan och rymdraketer. Willis har byggt ett flertal av dem. Han är jätteduktig på att bygga raketer och kan aldrig få för många av dem! :-)

*handikappad*

Gah! Min mobil funkar inte, märkte det i morse när jag vaknade. Vad handikappad man känner sig utan telefonen! Hur ska det gå idag då!?
Såna I-landsproblem jag har..! ;-)

Förutom att var telefonlös idag, så ska jag på vårfest på barnens förskola. Ja, och Thomas jobbar dårå.
Och ja, det ska ju bli skitväder!
Vi ska klämma in oss på barnens avdelning. Jag får hämta lilla Anton och gå och fika på stora barnens avdelning. Tårta ska det bli, för det ska firas att de fick de bästa resultaten på enkäten, i hela kommunen!

Nu måste jag bege mig in i badrummet och göra mig presentabel... :-)


Ha en trevlig dag!
♥HEIDI

*önska*

Åh! Jag vill, jag vill, jag vill!! Någon som vill sponsra mig?! ;-)

♥HEIDI


cosmo cricket

Det har varit dåligt med scrap-bloggande på sistone. Och det har varit dåligt med scrappande på sistone. Men endel kort har jag liggande för stundande student och födelsedagar, så de kan jag visa sen när de nått mottagarna.

Sedan har jag köpt helt underbara papper från Cosmo Cricket. Serien heter Early Bird och tanken är att jag ska använda dessa till min receptlåda som inte är klar. Men nu har jag satt fart med den då inspirationen kom tillbaka när jag fick detta kit:I kitet fanns, förutom papper och stickers, även dessa härliga "kort"Köpte också dessa chipboardfigurer från samma serie. So cute!

Pizzakalas, släktfika och en okänd besökare...

Melvin fyllde alltså 6 år i fredags och helgen bestod av kalas!

På lördagen var det pizzakalas, precis som Melvin ville ha det. Barnen fick göra egna "mini-pizzor" och tårtan var såklart en pizza-tårta! Färgerna fick komma från pizzans hemland och gick således i rött, grönt och vitt.
Eftersom det var kanonväder så gick vi sedan ut och lekte lekar och busade.
Söndagen kom släkten över och vi firade både Melvin och uppvaktade mormor och farmor på mors dag och sen faster Lotta som fyllt år på lördagen.
Under dessa tre dagar har han fått så mycket fina presenter och han är såå nöjd! Bland favoriterna var cykeln och sen allt StarWars lego.
När de sista gästerna gått på söndagen var jag helt slut. Thomas tog ut barnen och lekte vattenkrig och jag vilade! :-)
Vaknade upp ca 1 ½ timme senare, jag hade visst stängt av larmet och somnat om!
Thomas hade kommit in, och han bad mig kika på bilderna i kameran...Det visade sig att det tittat in en liten besökare när jag sov och de andra var ute. Men kalaset var ju redan slut, så det var bara att jaga ut den! :-)Kalas hela helgen!Kan inte förstå vart tiden tagit vägen!?  Min Melvin har hunnit fylla 6 år! Hela helgen har bestått av kalas och firande...så därför har jag inte hunnit blogga.
Men räkna med en massiv uppdatering i em/kväll! :-)

♥HEIDI

RSS 2.0