*bröllop*

Här kommer bilderna från Pernilla & Thomas bröllop!
De var så fina, hela familjen Lundberg. Riktigt kul att få vara där och föreviga deras stora dag! Man kanske skulle x-traknäcka som bröllopsfotograf! :-)
 
(fotona är inte redigerade)

HEIDI

*lite mycket nu*

Har inte så mycket tid till att blogga den här veckan, då det är fullt upp. Snart ska jag kasta iväg mig till tåget och åka ut till Nynäshamn för en heldags planering med jobbet. Sedan är det förberedelser för kalas då Melvin blir 6 år på fredag..
I helgen var det bröllopsfotografering och jag lovar att jag ska visa lite bilder! Men nu ska jag försöka få i mig lite frukost innan jag ska iväg.

See you when I see you!

♥HEIDI

*en speciell dag*Oavsett väderprognosen kommer det bli en vacker dag idag.
Idag ska Pernilla och Thomas gifta sig!

Jag har fått den stora äran att föreviga deras dag! Kamerabatteriet är laddat och jag har 4 GB i minneskort. Det kommer bli myyycket bilder! :-)

♥ HEIDI

storebrorIgår vid middagsbordet:
Willis tar mat, men lägger tillbaka en bit med fingrarna.
Melvin(med förmyndarstämma): "Men Willis, du kan ju inte lägga tillbaka med fingrarna! Det är ju inte fräscht!"

Märks det att han är äldst eller vad!? ;-)

♥HEIDI

lekaNär jag fick min NikonD80 så använde jag först autoläget. Sedan gick jag en kurs och började använda det manuella läget. Man lär sig mycket, åsså blir det mycket bilder av sämre kvalitet i början ;-)

Häromdagen satt jag och kikade i instruktionsboken (mot mina principer..typ) och sen har jag lekt med andra inställnigar som de olika lägena A, S och P....och oj, jag tog visst den svåra vägen när jag gick direkt på den manuella inställningen.
Men förhoppningsvis så har jag lärt mig mer på vägen ;-)
Det är nog en bra idé att läsa instruktioner ibland.....

När ni får en ny pryl....läser ni instruktionerna? Eller gör ni som jag, dvs försöker fnula ut sakerna själv? (med varierande resultat)

♥HEIDI

liten eller stor...

Min man gillar att skämta, gärna praktiska skämt. Så jag tänkte jag skulle "ge tillbaka" i morse.
Han hoppade in i duschen och kom på att han glömt att hämta en handduk, så han ropade på mig.
"Jag lägger den på toalett-locket" sa jag...och så la jag den minsta ytte-pyttiga hand-handduken där (men jag la en stor i rullkorgen som oxå står i badrummet, för jag är inte såå elak).
 När han kommer ut så säger han att jag inte var snäll...Han hade torkat sig med den lilla handduken! Den var dyngsur!
"Men jag la ju en stor där inne också!" kontrade jag, och var tvungen att kolla igen.
"Ja, jag vet" sa han "men jag var ju tvungen att använda den lilla" ;-)

Jag lever med en knasboll, jag vet! Men jag älskar min knasboll... :-)

därför

Den här helgen är det jag och mina små älsklingar som är hemma själva...så därför hinner det inte med att bloggas.

Fattar inte riktigt hur det här gick till, men Melvin gick med på att fotograferas....och med brorsorna till och med! :-)
*I wish*


foto:ApartmentTherapy.com

Tänk om man hade haft en så här välorganiserad garderob....Drömma går ju!
För det första hade vi behövt flytta till större. Eller. När jag tänker efter, så hade jag behövt flytta -SJÄLV. För organiserad och mina grabbar. Ja, de går inte hand i hand direkt!
Så jag får leva med mitt organiserade kaos istället! :-)

♥HEIDI

Ny frisyr!Igår morse fick jag för mig att jag skulle klippa lugg...

♥HEIDI

Några cm till...

Högen av layouter växer... Jag skulle verkligen behöva köpa flera nya album att lägga dem i. Men tills dess lägger jag dem på hög. Här är de två senaste:

Denna har jag inte bestämt mig för om den är klar eller ej. Lägger upp den här medan jag funderar!En layout som jag jobbat mycket mer på än vad jag brukar! Skissen kommer från Primas blogg och det är mest Prima-produkter på, eftersom jag först tänkt skicka in den dit. Men sedan verkade det lite krångligt att ladda upp i deras galleri, och lat som jag är så gav jag upp :-) Men här är den iaf:
närbild av ena blomman:

Presenterna

Här kommer bilder på det jag shoppade för presentkortet på Duka....


Fina STORA tekoppar!


Olja/vinärger och salt/pepparställ!


Vita äggkoppar (så blir jag äntligen av med mina gamla blå, som jag haft sen jag flyttade hemifrån!= alltför länge sedan)


Och presenterna från mannen...

Turkos pläd och vit/turkosa kuddar från Hemtex.


och av mamma:


Här ska det bakas! :-)

Tack igen allihopa!

HEIDI

Nu är det helgNu verkar det som vädret vänt och det börjar bli soligt igen, efter endel mörka dagar. I köksfönstret har doftrankorna börjat slå ut...men tyvärr känner jag inte lukten! Jag är snorig, barnen snoriga, det hostas och energin är inte på topp. Idag är det jag, Anton och Willis som är hemma och vilar. Nja, vilar så gott det går med dessa två bustroll!

Så helgen ska vi se till att kurera oss ordentligt! Ikväll tänkte jag faktiskt scrappa lite, och för en gång skull ska jag haka på en utmaning!

Vad gör ni i helgen?

♥ HEIDI

3 olika

Här kommer 3 helt olika layouter. Den första är i liggande lettersize(årtal ska tillkomma, när jag luskat lite), de andra är i 12x12"


*NSD*

Visste du att i lördags var det "National Scrapbooking Day* ? Av en slump så skulle vi ha en liten scrapträff hemma hos mig. Nu blev det visst lite mindre scrapträff än tänkt, bara jag och Marika (och min syster var med en liten stund). Men vi hade trevligt och fick endel pysslat!
 I eftermiddag tänkte jag fota mina alster, så ni ska få se dem snart!

♥Heidi

Tänk att så lite...kan ge så mycket25 april. Vi packar lite fika och åker ut till Schweizerbadet. Strålande sol. Barnen kastar lite sten i vattnet. Vi njuter av solen och vågskvalp. Dricker te/kaffe/juice och äter lite hembakt. Mysigt!
Bilden summerar dagen ganska bra :-)
Denna bilden får sitta på min näthinna när väderprognosen visar moln och regn de närmsta dagarna. Bilden av dagen värmer fortfarande!

Heidi

RSS 2.0