I mitt badrumsskåp

Såg häromdagen att det verkligen var dags att städa badrumsskåpet. Och när jag ändå skulle plocka ur och städa så var det lika bra att göra det ordentligt! Så jag tog lite tapet och klädde insidan av skåpet. Använde bara dubbelhäftande tejp, så det går lätt att ta bort om man tröttnar eller om det blir fläckar el dyl.

Blev riktigt nöjd med resultatet (och tack till syster som jag snott tapeten ifrån *lol*)...

Känns skönt att ha rensat och slängt en massa burkar...för ärligt, hur mycket använder man egentligen!?
Och ni som undrar, så är grabbarnas prylar i det andra badrummet (och i ett annat skåp), sånär på som en tub med tandkräm och (blå!)sprayfärg till håret!

Sen passade jag på att rensa vårat andra skåp i mitt badrum. En hel påse full med tuber och burkar slängde jag!!! Så nu får vi faktiskt plats med det som behövs...OCH man hittar det man letar efter! *vågen*

Hur ofta städar ni era badrumsskåp? De flesta öppnade förpackningar håller mellan 6-12 månader....och jag kan säga att på en hel del grejjer hade datumet passerat hos oss! Nu är det väl mest sånt som man inte använder varje dag, eftersom de hinner ju gå åt. Kände dock att jag måste "uppdatera" bland annat sånt som alsolsprit, ögondroppar mm.

Glömde fota det skåpet....men det var inte så intressant ändå ;-)
Fast lite spännande är det väl ändå att kika i andras badrumsskåp....tycker jag iaf! Nu är ju mitt inte det roligaste kanske...men ändå!

La till en ny kategori också...Städning! Eftersom jag märkte att det var ett återkommande inslag av någon anledning. .-)

Kommentarer
Postat av: pernilla

Öppnar man vårat skåp får man saker över sig! :-)

2008-10-17 @ 20:59:25
URL: http://pernillatycker.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0