You can run, but you can´t hide....För ett tag sedan så rensade jag i källaren. Jag har lite svårt att slänga saker. Men ut åkte massor!
Fast inte mina gamla kalendrar som jag sparat i "några" år...Ett tag var min kalender nästan som en dagbok. Det stod inte bara vad jag planerade utan även vad jag gjort, vem jag pratat i telefon med mm.
Den äldsta som jag sparat är från 98-99. Det var i november 1999 som jag och Thomas träffades. Så kul att läsa om den "gamla goda tiden" ;-)
Jättekul! Tills jag hittade en liten lapp instucken i kalendern. En lapp där jag skrivit upp mina mått. (ja, jag har sparat lappar med mina mått i flera år, suck).
En liten, jävla, lapp som är daterad 17 januari 1999. Läser den och inser att jag då hade ett midjemått som motsvarar min nuvarande omkrets av ett av mina LÅR!
FATTA, jag har lika feta lår som jag hade smal midja då! *GAH* Snacka om ångest!
*slänger den sista chokladen i soporna*

MÅSTE.GÖRA.NÅGOT.NU!!!!!

*djup suck*

Kommentarer
Postat av: Mia

Ha, ha... Jag skrev oxå dagbok snarare än anteckningar i min kalender. Skrev mellan 96-01 om jag inte minns fel. Kul att ha kvar, jag sparar alla mina gamla dagböcker m.m., det är ju en del av mig! och om någon någonsin kommer läsa det är jag troligen död. Tsss...

2009-02-01 @ 22:06:09
URL: http://msockertopp.blogspot.com
Postat av: sandra

Jag satt precis i dag och tänkte på mina gamla dagböcker, jag måste elda upp dom för jag har sparat mina från när jag verkligen var fjortis och jag verkligen skäms när jag läser dom, hur man var och och vad man gjorde usch de räcker med minnena som har ettsats fast i hjärnan ingen annan ska behöva läsa de! ;)

Gå in på min sida du har blivit utmanad!

2009-02-02 @ 21:39:40
URL: http://fruforeback.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0